Καταγγελίες
άρνηση απάντησης από ΓΑΔΑ
Όνομα: Τάνυα Μαρία Γεριτσίδου

Καταγγελία:
Με μήνυμα της σήμερα στις 22:29 μ.μ. η ΕΛ.ΑΣ. με την υπογραφή του υποστρατήγου Ιωάννη Δικόπουλου, γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, αρνείται να απαντήσει σε Ενστάσεις ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ, να προβεί σε ενέργειες και να δώσει σαφείς και ξεκάθαρες οδηγίες σχετικά με την ελεύθερη, ασφαλή και ανεμπόδιστη διακίνηση των Πολιτών κατά την διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου 2012.

Ως εκ τούτου, αφού αρνείται να μας δώσει οδηγίες, ενημέρωση και απαντήσεις οι οποίες άπτονται ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, η απάντηση του καθώς και κάθε τι που θα συμβεί ως συνέπεια της άρνησης του προς ενημέρωση μας θα προωθηθεί στον εισαγγελέα και σε κάθε άλλη αρμόδια αρχή με την κατηγορία της κατάχρησης καθήκοντος, απιστία, επιορκία, έκθεση σε κίνδυνο Πολιτών, ώθηση σε διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης και υπονόμευση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος καθώς και καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των Συνταγματικών Αρχών που έχει υποχρέωση να τηρεί.

Ακολουθεί συνημμένη η απάντηση-άρνηση απάντησης και διαλεύκανσης νομικών θεμάτων που άπτονται της προάσπισης του ιδίου του Πολιτεύματος μας.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ! ΖΗΤΩ ΤΟ 120Σ !

πίσω>>


Απαντήσεις στην Καταγγελία
 

 Αρχική Σελίδα | Δημόσιος Βίος | Βασικές Αρχές | Τομείς Πληροφόρησης | Κατάθεση Καταγγελιών | Βιογραφικό
Όροι Χρήσεως | Δήλωση Εμπιστευτικότητος και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων